усе раздзелы

Галоўная>навіны>Навіны кампаніі

Кароткае ўвядзенне GETACC

Час: 2021-02-01 Праглядаў: 7

Ningbo GET Import and Export Co., Ltd. была заснавана ў 2010 годзе з незалежнымі правамі на імпарт і экспарт. Гэта больш за 10 гадоў незалежнай вытворчасці, экспартных продажаў як адна з замежных гандлёвых кампаній.

Кампанія спецыялізуецца на экспарце вугляродзістай сталі, легіраванай сталі, шэрай сталі, нержавеючай сталі і пластычнага чыгуну ў якасці сыравіны дэталяў дакладных адлівак і ўсіх відаў дэталяў, якія апрацоўваюцца металам. Наша прадукцыя ў асноўным дзеліцца на наступныя катэгорыі: Запчасткі будаўнічай тэхнікі і дэталі горназдабыўной тэхнікі, у асноўным уключаюць наканечнік зуба вядра, перахаднікі каўша, бакавы разак, запасныя часткі хадавой часткі і апрацоўчыя штыфты і балты. Акрамя гэтага, дэталі клапанаў, дэталі каляіны і цягніка, аўтазапчасткі, дэталі гідраўлічных машын і іншыя дэталі.

GET не толькі выпрабавала знешнегандлёвую каманду, але і сабрала групу энтузіязму, адзінства і супрацоўніцтва новага пакалення людзей, якія займаюцца знешнім гандлем. Яны выкарыстоўваюць сваю мудрасць і энтузіязм, каб лепш абслугоўваць кліентаў.

Мы прытрымліваемся "365 дзён у Інтэрнэце, 24 гадзіны ў Інтэрнэце, круглы год", каб прадастаўляць кліентам поўны спектр інтымных паслуг.

Мы заўсёды верым у "ЯКАСЦЬ GET Opportunity"!

Спадзяемся, што наша якасць прадукцыі і паслуг дапаможа вам лепш сустрэцца з вамі!

Папярэдні: ні адзін

далей: ні адзін